Het LSR

Sterk in medezeggenschap

Kom vrijdag 3 november naar de SamenSterkdag!

Zet alvast een groot uitroepteken in uw agenda bij vrijdag 3 november. Want op die dag bent u van harte welkom op de SamenSterkdag 2023.

In 2022 vond het evenement nog plaats op de eerste vrijdag van december. Net als het jaarlijkse Congres Cliëntenraden Gehandicaptenzorg daarvoor. Maar voor veel mensen is de maand december best wel druk. Sinterklaas komt naar Nederland. En dan is het ook nog Kerstmis. En oud en nieuw. Eigenlijk is nóg zo’n leuke dag erbij iets te veel van het goede. Daarom hebben we de SamenSterkdag verschoven.

Wanneer kan ik me aanmelden?

Aanmelden kan nu nog niet. Eind augustus krijgen de bezoekers van 2022 een uitnodiging met het programmaboekje voor het congres. Dan kan iedereen eerst rustig sessies uitkiezen. Enkele weken daarna zetten wij de inschrijving  open.

Was u er in 2022 niet bij? Dan krijgt u die mail niet. Houd dan zeker deze website in de gaten. Net als de mails van LSR, LFB, Ieder(in) en KansPlus en onze sociale media-kanalen. Hier delen we het programmaboekje ook.

Nieuwe website

Het programmaboekje komt straks ook op de gloednieuwe website te staan. Bent u benieuwd naar de site? Kijk nu alvast lekker rond. U vindt er ook foto’s en presentaties van vorig jaar.

Hopelijk zien we iedereen op 3 november op de SamenSterkdag 2023!

Delen op social media

Over de auteur

Mis geen update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief