Wij zijn er voor u, ook tijdens de coronacrisis

Door de corona-crisis gelden er allerlei maatregelen. Voor u is er waarschijnlijk ook veel veranderd. Wilt u met iemand praten over uw situatie? Dan kunt u contact opnemen met de Vertrouwenspersoon Zorg, klachtondersteuner of Cvp Wzd van het LSR.

In normale tijden staan we voor u klaar als u niet tevreden bent over de zorg. Maar in deze tijden wilt u misschien gewoon eens met iemand praten. Over wat de maatregelen voor u betekenen. Zeker nu die langer gaan duren.

Ook dan kunt u contact opnemen met de Vertrouwenspersoon Zorg, klachtondersteuner of Cliëntenvertrouwenspersoon Wet zorg en dwang (Cvp-Wzd) van het LSR. Deze zal altijd naar u luisteren en gaat vertrouwelijk om met wat u vertelt.

We kunnen nu niet bij u op bezoek komen. Maar u kunt de Cvp Wzd, de Vertrouwenspersoon Zorg of de klachtondersteuner wel bellen, mailen, WhatsAppen of Skypen.

Kijk op de website van de zorginstelling waar u zorg van ontvangt welke vertrouwenspersoon Zorg, klachtondersteuner of Cvp Wzd er voor u is. Of mail naar: A.CVPWzd@hetlsr.nl.

Meer over de Cliëntenvertrouwenspersoon Wet zorg en dwang (Cvp Wzd)

Maatregelen LSR tijdens corona-crisis

Delen op social media

Over de auteur