Het LSR

Sterk in medezeggenschap

Mensen met een beperking, hun familie en verschillende organisaties werken samen om de gehandicaptenzorg nog beter te maken. Maakt u gebruik van gehandicaptenzorg binnen de Wet langdurige zorg (Wlz)? Dan kunt u ook meehelpen, door een vragenlijst in te vullen.

De vragen gaan over keuzes binnen de gehandicaptenzorg.
De cliëntenorganisaties LFB en Ieder(in) werken aan dit onderwerp samen met ervaringsdeskundigen. Uw antwoorden helpen verschillende organisaties om mensen zo goed mogelijk te informeren.

Voor wie is de vragenlijst bedoeld?

Bent u op zoek naar informatie die u kan helpen om een goede keuze te maken? Heeft u een tijdje terug gezocht naar informatie om zorg of ondersteuning te vinden die bij u past. En was dit na 1 januari 2015?
Dan is deze vragenlijst voor u bedoeld!

Naar de vragenlijst

De antwoorden

Uw antwoorden worden vertrouwelijk gebruikt. Dat betekent dat uw naam en adres niet wordt gevraagd en niemand weet welke antwoorden u heeft gegeven.

Van uw antwoorden en die van anderen, wordt een rapport gemaakt. Het rapport helpt om de informatie die voor u belangrijk is gemakkelijk te maken. Mensen kunnen dan beter de zorg en ondersteuning vinden die past. Het rapport komt op de website www.ikdoemee.nl.

U kunt de vragenlijst invullen tot en met 16 september 2018.

De kwaliteitsagenda gehandicaptenzorg

Wilt u meer weten over de kwaliteitsagenda? Kijk dan op de website www.ikdoemee.nl. U kunt daar ook filmpjes bekijken. Mensen met een beperking vertellen daarin over hun ervaringen.

Deze actie vindt plaats in het kader van de kwaliteitsagenda gehandicaptenzorg ‘Samen Sterk voor Kwaliteit’, een samenwerking van Ieder(in), KansPlus, LSR, LFB, MEE NL, NVAVG,VGN, V&VN, ZIN, IGJ i.o. en het Ministerie van VWS. In de Kwaliteitsagenda staan afspraken over kwaliteit, over samenwerken aan nóg betere zorg en ondersteuning.

Delen op social media

Over de auteur

Mis geen update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief