Nieuw: Evaluatie-instrument medezeggenschap Wmcz 2018

Voor cliëntenraden én zorgorganisaties is er altijd een goede reden om de medezeggenschap te evalueren. Het LSR ontwikkelde daarom een handig Evaluatie-instrument medezeggenschap Wmcz 2018.

Evaluatie van de medezeggenschap is belangrijk. Of het nu gaat over de overgang naar een nieuwe wet, een nieuwe cliëntenraad, wijzigingen in de organisatie of gewoon om periodiek stil te staan of u op nog het goede spoor zit. Voor cliëntenraden én zorgorganisaties is er altijd een goede reden om de medezeggenschap te evalueren.

Daarom heeft het LSR speciaal voor leden een evaluatie-instrument medezeggenschap ontwikkeld.

Het evaluatie-instrument medezeggenschap Wmcz 2018 van het LSR is een goede basis om samen in gesprek te gaan, om inzichten te delen, gewenste acties te bespreken en richting te geven.

Bouwstenen medezeggenschap in kaart brengen

Met behulp van het evaluatie-instrument brengt u de stand van zaken van medezeggenschap in uw zorgorganisatie in beeld. Alle bouwstenen van medezeggenschap volgens de Wmcz 2018 komen aan bod. Als bijlage is er het werkdocument waar u wensen, ambities en acties t.a.v. de punten kunt bijhouden.

Deze en meer informatie en materialen over medezeggenschap vindt u op kennisbank.hetlsr.nl.

Meer informatie of advies?

Liever evalueren met begeleiding? Naar wens kan het LSR ondersteuning bieden, bijvoorbeeld als
onafhankelijk gespreksleider.

Heeft u vragen of wilt u advies?  Over evaluatie van de medezeggenschap of andere vragen t.a.v. medezeggenschap?

Neemt u dan contact op met onze helpdesk.De helpdesk is telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur op 030-299 00 04 en via de mail: helpdesk@hetlsr.nl

Delen op social media

Over de auteur