Het LSR

Sterk in medezeggenschap

Nieuw: LSR-brochure Wmcz 2018

Speciaal voor cliëntenraden heeft het LSR een handzame digitale brochure (40 pag.) uitgebracht. Met overzichten van verschillen tussen de huidige wet en de Wmcz 2018, verschillen in de procedures, rechten en plichten, een stappenplan medezeggenschapsregeling en informatie over ondersteuning van de cliëntenraad. Met deze brochure heeft u de basis van de Wmcz 2018 op een rij.

De nieuwe Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen – Wmcz 2018 komt eraan. De grote vraag die voor u ligt is: wat verandert er met de nieuwe Wmcz 2018? Terwijl de laatste wettelijke punten op de i worden gezet, zijn wij voor u bezig met de voorbereiding van de implementatie van de wet. In de digitale brochure over de Wmcz 2018 leest u alles over de veranderingen, de verschillen met de huidige wet en de nieuwe rechten en plichten. We hopen dat het u helpt in de voorbereidingen. En u weet ons te vinden voor meer informatie, advies of een voorlichtingsbijeenkomst.

LSR-brochure basisinformatie Wmcz 2018

Informatie, advies, cursussen en bijeenkomsten

Het LSR organiseert ook cursussen en bijeenkomsten met aandacht voor de nieuwe Wmcz 2018. Speciaal voor aangesloten cliëntenraden gratis bijeenkomsten over de Wmcz 2018. Het LSR kan ook een voorlichtingsbijeenkomst over de Wmcz 2018 voor uw organisatie en/of cliëntenraad verzorgen. Neem voor meer informatie of advies contact met het LSR op.

Delen op social media

Over de auteur

Mis geen update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief