Het LSR

Sterk in medezeggenschap

Kaart wordt geladen...

Adres
Australiëlaan 11 A (3e etage)
Utrecht


3526 AB
Nederland


Op vrijdag 4 november 2022 verzorgt het LSR weer een basiscursus Wmcz 2018. Deze is bedoeld voor (nieuwe) leden van cliëntenraden vertegenwoordigers, langdurige zorg.

De basis van medezeggenschap kennen

U bent (nieuw) lid van de cliëntenraad en heeft behoefte aan het vergroten van uw kennis en inzichten over cliëntmedezeggenschap. Dan is de basiscursus echt iets voor u. In één dag krijgt u alle informatie over wetgeving en de werkzaamheden van de cliëntenraad. De cursus is een combinatie van theorie en praktijk zodat we de inzichten ook echt toepasbaar maken.

De cursus volgt u samen met andere leden van cliëntenraden, waardoor het mogelijk is om ervaringen en goede voorbeelden uit te wisselen.

Resultaat

Na afloop van de cursus:

  • Heeft u kennis van de inhoud van de nieuwe Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz 2018).
  • Weet u hoe u de wet kunt toe passen in de praktijk en wat er nodig is om goed samen te werken met de bestuurder/manager.
  • Heeft u tips en ideeën uitgewisseld over het contact met de achterban.

Onderdelen

Door middel van een open dialoog en voorbeelden uit de praktijk toetst u uw kennis over medezeggenschap en het werk van de cliëntenraad. Gedurende de dag vult u uw ‘rugzak’ met nieuwe informatie, ervaringen van anderen en tips waarmee u verder kunt.

Locatie

De cursus wordt aangeboden op onze locatie in Utrecht, Australiëlaan 11A (3e etage).

Aankomende Evenementen

Delen op social media

Over de auteur

Mis geen update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief