Jaarcongres medezeggenschap in de zorg 2019 – Voor cliëntenraden en ondernemingsraden

Meer weten over de laatst ontwikkelingen op het gebied van medezeggenschap? Praktische handvatten om uw medezeggenschapsrol nog beter in te vullen? Kom naar het jaarcongres medezeggenschap in de zorg 2019. Een initiatief van Bohn Stafleu van Loghum in samenwerking met het LSR.

De zorg is voortdurend in verandering en zo ook de invulling van de medezeggenschap. Volgt u alle laatste ontwikkelingen en wil u uw rol als cliëntenraad, ondernemingsraad of ambtelijk secretaris zo goed mogelijk in kunnen vullen? Wilt u goed voorbereid zijn op de nieuwe Arbowet, de Wmcz 2018, digitalisering en nog veel meer?  Kom dan op 24 september 2019 naar het jaarcongres en ontdek meer over de toekomst van, ontwikkelingen in en veranderingen binnen uw rol.

In verschillende kennissessies en workshops gaan we in op advies- en instemmingstrajecten waar u mee te maken gaat krijgen. Er zijn vier plenaire lezingen en twee workshoprondes.

Bekijk het programma op de website

Wat gaat deelname u opleveren?

  • U krijgt praktische handvatten om uw medezeggenschapsrol beter in te vullen
  • U leert meer effect van de veranderingen in de zorgsector op de medezeggenschap
  • U krijgt grip op het samenspel tussen medezeggenschap, de RvB en RvT

Klaar zijn voor medezeggenschap in de zorg van de toekomst?
Kom dan op 24 september naar de volgende editie van het Jaarcongres Medezeggenschap in de zorg 2019. Tijdens deze dag ontdekt u alles over de veranderingen in de zorgsector en het effect hiervan op de medezeggenschap.

Kijk voor meer informatie en inschrijving op de website van het Jaarcongres

Lid van het LSR? Dan krijgt u korting en kunt u zich inschrijven tegen het ledentarief.

Delen op social media

Over de auteur