Het LSR

Sterk in medezeggenschap

    • Contrast
    • Layout
    • Tekstgrootte
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 02/12/2022
10:00 - 16:00

Categorieën


Op vrijdag 2 december is de SamenSterkdag 2022. Had je die nog niet in jouw agenda staan? Schrijf hem dan snel op! Je kan je vanaf nu aanmelden.

Nieuw jasje

Het congres voor cliëntenraden in de gehandicaptenzorg is niet meer weg te denken. Elke eerste vrijdag van december was het weer zover. En er is goed nieuws: de komende vijf jaar blijft het congres.

Het congres gaat de komende jaren verder in een nieuw jasje. Het congres gaat samen met de SamenSterkdagen. Deze dagen werden door het hele land georganiseerd bij zorgaanbieders. Het congres heet daarom komende jaren de SamenSterkdag.

Voor wie is de SamenSterkdag?

De SamenSterkdag is voor mensen met een beperking, naasten, vertegenwoordigers en medewerkers van zorgaanbieders. Deze dag heeft een gloednieuwe opzet: we hebben de SamenSterkdagen en het jaarlijks Congres Cliëntenraden samengevoegd. Jullie zijn van harte welkom op dit nieuwe evenement!

Groter dan ooit

Zowel de SamenSterkdagen als het Congres Cliëntenraden stonden afgelopen jaren bol van kennis, inspiratie en ontmoeting.

De SamenSterkdag 2022 biedt dit nóg meer. We kunnen meer bezoekers ontvangen. Ook zullen er meer workshops en lezingen zijn om uit te kiezen. Er staan belangrijke onderwerpen op het programma, zoals de uitdaging om voldoende personeel te houden, het nieuwe Kwaliteitskompas en eenzaamheid. Ook komen de onderwerpen eigen regie, inspraak, medezeggenschap en de Wet zorg en dwang aan bod.

Het programma; Waar kun je voor kiezen?

In het programmaboekje heb je kunnen zien voor welke sessies je kunt inschrijven. Je kunt kiezen voor twee sessies: één in de ochtend en één in de middag.

Heb je nog niet in het programmaboekje gekeken? Dan kan het alsnog. Beslis snel. Als veel anderen jou al voor zijn gegaan, zit de sessie misschien al vol.
Kies je tijdens het inschrijven voor een sessie die al vol zit? Dan krijg je een seintje.

Schrijf je nu in

De SamenSterkdag 2022 op vrijdag 2 december belooft een geweldige dag te worden! De organisaties Ieder(in), KansPlus, LFB en het LSR zullen daarvoor zorgen.

Heb je geen informatie meer nodig? Schrijf je dan direct in, via aanmelder.nl/samensterkdag2022.
Na jouw inschrijving krijg je een e-mail, zodat je weet dat je bent ingeschreven.

Heb je je aangemeld? Dan krijg je vlak voor het congres nóg een mail. Hierin staat jouw persoonlijke programma.
Ook vind je daarin alle extra informatie die je nodig kunt hebben.

Meer weten?
Heb je vragen over de inschrijving? Neem dan contact op met de organisatie; via mail: congres@hetlsr.nl en telefonisch: 06- 230 460 61.

Je vindt meer informatie over de SamenSterkdag op SamenSterkdag.nl.

Tot ziens, op de SamenSterkdag!

 

Informatie over de congressen en verslagen en foto’s van de vorige congressen

 

Delen op social media

Over de auteur

Mis geen update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief