Het LSR

Sterk in medezeggenschap

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 03/09/2024
18:30 - 20:30

Categorieën


De uitgezette koers in het Integraal Zorgakkoord (IZA) krijgt vorm in de praktijk. Tijdens themabijeenkomsten volgen we samen met – en op verzoek van – leden de ontwikkelingen en delen we ervaringen, met name op het gebied van regionalisering. Dinsdag 3 september staat de vierde themabijeenkomst over dit thema op het programma voor cliëntenraden in de curatieve zorg.

De laatste stand van zaken rondom het IZA en de regioplannen zal centraal staan. Uiteraard komt ook de positie van de cliëntenraad en de medezeggenschap weer aan bod. Hoe is de cliëntenraad betrokken en welke mogelijkheden liggen er voor participatie en invloed?

Het definitieve programma voor deze bijeenkomst is nog niet bekend, maar u kunt zich alvast aanmelden om erbij te zijn. Ook leden die zich vanaf heden in het onderwerp willen gaan verdiepen zijn van harte welkom.

Bedoeld voor

Deze bijeenkomst is bedoeld voor leden van cliëntenraden uit de curatieve zorg (ziekenhuiszorg, eerstelijnszorg en revalidatiezorg) die lid zijn van het LSR.

Handig om te weten

  • Dinsdag 3 september 2024
  • Van 18.30 tot 20.30 uur
  • Online

Kosten

  • Gratis voor cliëntenraden die lid zijn van het LSR.

Aanmelden

Aanmelden kan door het invullen van onderstaand aanmeldingsformulier. Er kunnen meerdere deelnemers tegelijk worden aangemeld (indien van toepassing). Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van aanmelding. U ontvangt, uiterlijk één week voor aanvang, een definitieve bevestiging met daarin de link en het programma.

Delen op social media

Over de auteur

Mis geen update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief