Het LSR

Sterk in medezeggenschap

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 06/09/2024
10:00 - 16:00

Locatie
Kantoor LSR

Categorieën


Heb jij behoefte aan verdieping van jouw vak? Ben je nieuwsgierig naar de ervaringen en goede voorbeelden van andere coaches en ondersteuners van cliëntenraden? Of wil je van gedachten wisselen over vraagstukken die je tegenkomt tijdens jouw werk? Dan is onze netwerkbijeenkomst voor coaches en ondersteuners iets voor jou!

Tijdens onze netwerkbijeenkomsten staan het uitwisselen van ervaringen en het leren van elkaar centraal. Daarbij wordt steeds een ander onderwerp beetgepakt dat relevant is voor het werk als coach of ondersteuner voor de cliëntenraad. Het is de uitgelezen plek om te reflecteren op jouw eigen werkzaamheden en werkomgeving en deze in een breder perspectief te zien. Na de bijeenkomst breng je nieuwe inzichten en ideeën mee terug naar de cliëntenraad en organisatie.

Bedoeld voor

Deze bijeenkomst is voor coaches en ondersteuners van cliëntenraden die lid zijn van het LSR.

Datum, tijd en locatie

  • Vrijdag 6 september 2024
  • Van 10.00 uur tot 16.00 uur
  • Australiëlaan 11A in Utrecht (Kantoor LSR)
  • Maximaal 20 deelnemers

Kosten

€ 95,00 per persoon, inclusief lunch.

Aanmelden

Aanmelden kan door het invullen van onderstaand aanmeldingsformulier. Er kunnen meerdere deelnemers tegelijk worden aangemeld (indien van toepassing). Na aanmelding ontvang je een bevestiging van aanmelding. Je ontvangt, uiterlijk één week voor aanvang, een definitieve bevestiging met routebeschrijving en het programma.

Delen op social media

Over de auteur

Mis geen update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief