Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 22/03/2019
10:00 - 15:30

Locatie
Kantoor LSR

Categorieën


Als coach/ondersteuner van de cliëntenraad is het ondersteunen van de medezeggenschap je vak. Met netwerkbijeenkomsten wil het LSR bijdragen aan een professionele invulling van het vak van de ondersteuner/coach.

Programma

’s Morgens staat de nieuwe Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz) centraal. In november 2018 heeft de Tweede Kamer ingestemd met het wetsvoorstel. De wet ligt nu bij de Eerste Kamer, die op 15 januari een onderzoek gehouden heeft. De nieuwe wet voor de medezeggenschap van cliënten in de zorg is daarmee een grote stap dichterbij gekomen. Wat verandert er voor cliëntenraden en medezeggenschap ten opzichte van de huidige Wmcz? Welke stappen volgen nog in het wetsproces? En hoe kunnen cliëntenraden zich voorbereiden op de nieuwe wet?

In de middag kunnen de deelnemers zelf thema’s en vragen inbrengen en denk je mee met collega- ondersteuners/coaches. Het doel van de netwerkbijeenkomst is opdoen van inspiratie, nieuwe inzichten en ideeën. In een interactieve setting levert de dag reflectie en bewustwording op over je eigen functie en hoe je de functie van ondersteuner/coach uitvoert.

Laatste stand van zalen en achtergrondinformatie Wmcz

Bedoeld voor

Ondersteuners en coaches cliëntenraden gehandicaptenzorg, die lid zijn van het LSR.

Leden ontvangen automatisch een uitnodiging.

Datum en tijd

22 maart 2019 van 10.00 uur tot 15.30 uur

Locatie

Kantoor LSR, Kanaalweg 17c – B2, 3526 KL Utrecht

Kosten

€ 95,– (inclusief lunch en materiaal) alleen toegankelijk voor ondersteuners/coaches waarvan de cliëntenraad lid is van het LSR

Aantal deelnemers

maximaal 20

Aanmelden

U kunt zich tot 2 weken voor de bijeenkomst aanmelden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving.

Voor vragen: secretariaat van het LSR via info@hetlsr.nl) of 030-293 76 64.

Delen op social media

About Author