Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 25/09/2020
10:00 - 15:30

Locatie
Kantoor LSR

Categorieën


Als coach/ondersteuner van de cliëntenraad is het ondersteunen van de medezeggenschap je vak. Met netwerkbijeenkomsten wil het LSR bijdragen aan een professionele invulling van het vak van de ondersteuner/coach.

Programma

Ochtend
De nieuwe Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz) 2018 is per 1 juli 2020 ingegaan. Cliëntenraden zijn, samen met hun overlegpartners, druk bezig met het toepassen van de nieuwe wet in de praktijk. Een belangrijke voorwaarde voor het borgen van de medezeggenschap is de medezeggenschapsregeling. Deze vervangt het huidige instellingsbesluit. Tijdens de ochtend delen we kennis en ervaringen over de inhoud van de medezeggenschapsregeling. Welke onderdelen zijn verplicht om op te nemen? Welke keuzes kunnen cliëntenraad en overlegpartner maken? Wat kan de rol van de coach/ondersteuner zijn bij het opstellen van de medezeggenschapsregeling?

Middag
In de middag kun je zelf thema’s en vragen inbrengen en denk je mee met collega-coaches/ondersteuners. Het doel van de netwerkbijeenkomst is opdoen van inspiratie, nieuwe inzichten en ideeën. In een interactieve setting levert de dag reflectie en bewustwording op over je eigen functie en hoe je deze uitvoert.

Bedoeld voor

Ondersteuners en coaches cliëntenraden langdurige zorg, die lid zijn van het LSR.

Leden ontvangen automatisch een uitnodiging.

Datum en tijd

Vrijdag 25 september 2020 van 10.00 uur tot 15.30 uur.

Locatie

Kantoor LSR, Australiëlaan 11 A (3e etage), 3526 AB Utrecht

Kosten

€ 95,– (inclusief lunch en materiaal) alleen toegankelijk voor ondersteuners/coaches waarvan de cliëntenraad lid is van het LSR

Aantal deelnemers

Om het beleid dat door het RIVM is geadviseerd (in verband met het Coronavirus) te kunnen handhaven, hanteren we een maximum aantal van 12 deelnemers.

LET OP: het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt! U kunt zich nog wel aanmelden maar u komt dan op een wachtlijst te staan.

Aanmelden

Je kunt je tot 2 weken voor de bijeenkomst aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en routebeschrijving.

Voor vragen: secretariaat van het LSR via info@hetlsr.nl) of 030-293 76 64.

Delen op social media

Over de auteur