Het LSR

Sterk in medezeggenschap

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 08/07/2024
10:00 - 15:00

Locatie
Het LSR

Categorieën


Twee maal per jaar organiseert het LSR een netwerkbijeenkomst voor ambtelijk secretarissen van cliëntenraden die lid zijn van het LSR. Tijdens een netwerkbijeenkomst staat het uitwisselen van ervaringen en het leren van en met elkaar centraal. Per keer is er een thema.

Cliëntenraden krijgen veel op hun bord. Er is veel in ontwikkeling. Omvangrijke beleidsstukken, rapporten vragen aandacht en tijd. Veel cliëntenraden ervaren een hoge werkbelasting. Moet de raad altijd alles willen bestuderen en behandelen? Ligt er een grens bij het dienen van het cliëntbelang en meedenken met de organisatie? Wat levert het voor cliënten op wanneer de cliëntenraad zich met alles wil bezig houden? Blijven we wel vanuit cliëntperspectief meedenken en meepraten? Duiken we niet te diep in het organisatieproces?

Programma

Ochtend
Het thema waar we in de ochtend bij stil willen staan is: hoe kan ik als ambtelijk secretaris bijdragen aan een goede werkverdeling?

Middag
In het middaggedeelte staat het uitwisselen van ervaringen en het elkaar inspireren centraal. We leren van en met elkaar!

Bedoeld voor

De netwerkbijeenkomst is bedoeld voor ambtelijk secretarissen van cliëntenraden die lid zijn van het LSR.

Datum, tijd en locatie

  • maandag 8 juli 2024
  • van 10.00 uur tot 15.00 uur
  • Australiëlaan 11A (3e etage) te Utrecht (kantoor LSR)

Kosten

95 euro p.p. inclusief lunch.

Aanmelden

Aanmelden kan door het invullen van onderstaand aanmeldingsformulier, er kunnen meerdere deelnemers tegelijk worden aangemeld (indien van toepassing). Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van aanmelding. U ontvangt, uiterlijk één week voor aanvang, een definitieve bevestiging met daarin het programma van de netwerkbijeenkomst.

Delen op social media

Over de auteur

Mis geen update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief