Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 27/03/2020
10:00 - 15:30

Locatie
Kantoor LSR

Categorieën


Als ambtelijk secretaris ben je de spil van de cliëntenraad. Omdat je een solistische functie hebt, is het belangrijk om samen met collega ambtelijk secretarissen ervaringen uit te wisselen en je werk te verdiepen. Het LSR organiseert daarom netwerkbijeenkomsten.

Programma

Ochtend
De ingang van de nieuwe Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz) 2018 komt steeds dichterbij. Cliëntenraden zijn, samen met hun overlegpartners, druk bezig met de voorbereidingen. Een belangrijke voorwaarde voor het borgen van de medezeggenschap is de medezeggenschapsregeling. Deze vervangt het huidige instellingsbesluit. Tijdens de ochtend delen we kennis en ervaringen over de inhoud van de medezeggenschapsregeling. Welke onderdelen zijn verplicht om op te nemen? Welke keuzes kunnen cliëntenraad en overlegpartner maken? Wat kan de rol van de ambtelijk secretaris zijn bij het opstellen van de medezeggenschapsregeling?

Middag
In de middag kun je zelf thema’s en vragen inbrengen en denk je mee met collega-coaches/ondersteuners. Het doel van de netwerkbijeenkomst is opdoen van inspiratie, nieuwe inzichten en ideeën. In een interactieve setting levert de dag reflectie en bewustwording op over je eigen functie en hoe je deze uitvoert.

Bedoeld voor

Ambtelijk secretarissen van cliëntenraden in alle zorg- en welzijnssectoren, die lid zijn van het LSR.

Leden ontvangen automatisch een uitnodiging.

Datum en tijd

27 maart 2020  van 10.00 uur tot 15.30 uur
Vanwege het Corona-virus zijn alle LSR-bijeenkomsten voor cliëntenraden t/m 31 maart geannuleerd. De bijeenkomsten zullen opnieuw ingepland gaan worden, deelnemers die zich ingeschreven hadden, ontvangen
op een later moment, daarover bericht.

Locatie

Kantoor LSR, Kanaalweg 17c – B2, 3526 KL Utrecht

Kosten

€ 95,– (inclusief lunch en materiaal) alleen toegankelijk voor ambtelijk secretarissen waarvan de cliëntenraad lid is van het LSR

Aantal deelnemers

maximaal 20

Aanmelden

Je kunt je tot 2 weken voor de bijeenkomst aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en routebeschrijving.

Voor vragen: secretariaat van het LSR via info@hetlsr.nl) of 030-293 76 64.

Delen op social media

Over de auteur