Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 29/03/2019
10:00 - 15:30

Locatie
Kantoor LSR

Categorieën


Als ambtelijk secretaris ben je de spil van de cliëntenraad. Omdat je een solistische functie hebt, is het belangrijk om samen met collega ambtelijk secretarissen ervaringen uit te wisselen en je werk te verdiepen. Jaarlijks organiseert het LSR daarom netwerkbijeenkomsten.

Programma

Op vrijdag 29 maart vindt de eerste netwerkbijeenkomst voor ambtelijk secretarissen van 2019 plaats. Met dit bericht nodigen we je uit deel te nemen aan deze dag.

’s Morgens staat de nieuwe Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz) centraal. In november 2018 heeft de Tweede Kamer ingestemd met het wetsvoorstel. De wet ligt nu bij de Eerste Kamer, die op 15 januari een onderzoek gehouden heeft. De nieuwe wet voor de medezeggenschap van cliënten in de zorg is daarmee een grote stap dichterbij gekomen. Wat verandert er voor cliëntenraden en medezeggenschap ten opzichte van de huidige Wmcz? Welke stappen volgen nog in het wetsproces? En hoe kunnen cliëntenraden zich voorbereiden op de nieuwe wet?

In de middag kunnen de deelnemers zelf thema’s en vragen inbrengen en denk je mee met collega- ambtelijk secretarissen. Het doel van de netwerkbijeenkomst is opdoen van inspiratie, nieuwe inzichten en ideeën. In een interactieve setting levert de dag reflectie en bewustwording op over je eigen functie en hoe je de functie van ambtelijk secretaris uitvoert.

Laatste stand van zalen en achtergrondinformatie Wmcz

Bedoeld voor

Ambtelijk secretarissen van cliëntenraden in alle zorg- en welzijnssectoren, die lid zijn van het LSR.

Leden ontvangen automatisch een uitnodiging.

Datum en tijd

29 maart 2019  van 10.00 uur tot 15.30 uur

Locatie

Kantoor LSR, Kanaalweg 17c – B2, 3526 KL Utrecht

Kosten

€ 95,– (inclusief lunch en congresmateriaal) alleen toegankelijk voor ambtelijk secretarissen waarvan de cliëntenraad lid is van het LSR

Aantal deelnemers

maximaal 20

Aanmelden

U kunt zich tot 2 weken voor de bijeenkomst aanmelden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving.

Voor vragen: secretariaat van het LSR via info@hetlsr.nl) of 030-293 76 64.

Delen op social media

About Author