Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 20/09/2019
10:00 - 15:30

Locatie
Kantoor LSR

Categorieën


Als ambtelijk secretaris ben je de spil van de cliëntenraad. Omdat je een solistische functie hebt, is het belangrijk om samen met collega ambtelijk secretarissen ervaringen uit te wisselen en je werk te verdiepen. Jaarlijks organiseert het LSR daarom netwerkbijeenkomsten.

Programma

Op vrijdag 20 september vindt de tweede netwerkbijeenkomst voor ambtelijk secretarissen van 2019 plaats.

De nieuwe Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz) 2018 komt eraan in 2020! De belangrijkste vraag is: wat gaat er veranderen? Ook tijdens de tweede netwerkbijeenkomst dit jaar staat de nieuwe wet over de medezeggenschap van cliënten tijdens het ochtendprogramma centraal. Wat verandert er voor cliëntenraden en hun overlegpartner? Wat is de rol van de ambtelijk secretaris bij het toepassen en ondersteunen van de wijzigingen in de praktijk?

In de middag kunnen de deelnemers zelf thema’s en vragen inbrengen en denk je mee met collega-ambtelijk secretarissen. Het doel van de netwerkbijeenkomst is opdoen van inspiratie, nieuwe inzichten en ideeën. In een interactieve setting levert de dag reflectie en bewustwording op over je eigen functie en hoe je de functie van ambtelijk secretaris uitvoert.

Bedoeld voor

Ambtelijk secretarissen van cliëntenraden in alle zorg- en welzijnssectoren, die lid zijn van het LSR.

Leden ontvangen automatisch een uitnodiging.

Datum en tijd

20 september 2019  van 10.00 uur tot 15.30 uur

Locatie

Kantoor LSR, Kanaalweg 17c – B2, 3526 KL Utrecht

Kosten

€ 95,– (inclusief lunch en materiaal) alleen toegankelijk voor ambtelijk secretarissen waarvan de cliëntenraad lid is van het LSR

Aantal deelnemers

maximaal 20

Aanmelden

U kunt zich tot 2 weken voor de bijeenkomst aanmelden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving.

Voor vragen: secretariaat van het LSR via info@hetlsr.nl) of 030-293 76 64.

Delen op social media

About Author