Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 24/01/2020
09:30 - 12:00

Locatie
Kantoor LSR

Categorieën


Ook dit jaar organiseert het LSR weer LSR-hubs. Wat dat zijn? Een hub is een knooppunt, een verdeler in een netwerk, een aandrijfas. De LSR-hubs gaan over onderwerpen die actueel zijn in de zorg. Het LSR zorgt voor sprekers met specifieke kennis en u brengt uw ervaringen in. Zo koppelen, delen en vermenigvuldigen we kennis en ervaringen.

Waarom en waarover?

De medezeggenschapsregeling en de Wmcz 2018

Op basis van de Wmcz 2018 moeten zorgaanbieders een Medezeggenschapsregeling voor cliëntenraden opstellen. De Medezeggenschapsregeling komt in de plaats van het huidige instellingbesluit.
Tijdens deze HUB krijgt u inzicht in wat er volgens de wet geregeld moet worden in de Medezeggenschapsregeling. Denk aan samenstelling van de cliëntenraad, de wijze van benoeming en ontslag van leden, de zittingstermijn en op welke wijze de raad wordt betrokken bij de voorbereidingen op bepaalde beleidsvoorstellen. Ook zijn er extra onderwerpen die een plek kunnen krijgen in de medezeggenschapsregeling, maar welke?
U krijgt informatie maar we gaan ook met elkaar in gesprek over mogelijke extra onderwerpen, wisselen vragen en ideeën uit. Zodat u voorbereid aan de slag kunt met de medezeggenschapsregeling!

Bedoeld voor

Leden van cliëntenraden en beleidsmedewerkers curatieve zorg en revalidatie.

Datum en tijd

Vrijdag 24 januari 2020 van 9.30 uur tot 12.00 uur, daarna een afsluitende lunch

Locatie

Kantoor LSR, Kanaalweg 17c – B2, 3526 KL Utrecht

Kosten

€ 95,– p.p. voor leden; € 190,– p.p. voor niet-leden

Aantal deelnemers

max. 20

Aanmelden

U kunt zich tot 2 weken voor de LSR-Hub aanmelden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving.

Voor vragen: secretariaat van het LSR via info@hetlsr.nl of 030 – 293 76 64.

Delen op social media

Over de auteur