Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 27/11/2020
10:00 - 16:00

Categorieën


Basiscursus Medezeggenschap 

U bent (pas) lid van de cliëntenraad en heeft behoefte aan het vergroten van informatie over medezeggenschap. Dan is de basiscursus echt iets voor u. In één dag krijgt u alle informatie over wetgeving en de werkzaamheden van de cliëntenraad. De cursus volgt u samen met andere leden van cliëntenraden, waardoor het mogelijk is om ervaringen en goede voorbeelden uit te wisselen.

Resultaat

  • Heeft u kennis van de inhoud van de nieuwe Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz 2018), die per 1 juli 2020 is ingegaan.
  • Weet u hoe u de wet kunt toe passen in de praktijk en wat er nodig is om goed samen te werken met de bestuurder/manager.
  • Heeft u tips en ideeën uitgewisseld over het contact met de achterban.

Onderdelen

Door middel van actieve oefeningen en casuïstiek uit de praktijk toetst u uw kennis over medezeggenschap en het werk van de cliëntenraad. Gedurende de dag vult u uw ‘rugzak’ met nieuwe informatie, ervaringen van anderen en tips hoe het ook kan.

Bedoeld voor

De basiscursus is bedoeld voor (nieuwe) leden van cliëntenraden in de curatieve sector, de gehandicaptenzorg (verwanten), de ouderenzorg, GGZ en eerstelijnszorg.

Datum en tijd

Vrijdag 27 november 2020 van 10.00 uur tot 16.00 uur

Locatie

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen van de overheid wordt de basiscursus als Webinar aangeboden.

Kosten

€ 325,– p.p. voor leden; € 650,– p.p. voor niet-leden

Aantal deelnemers

Om het beleid dat door het RIVM is geadviseerd (in verband met het Coronavirus) te kunnen handhaven, hanteren we een maximum aantal van 7 deelnemers.

LET OP: het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt! U kunt zich nog wel aanmelden maar u komt dan op een wachtlijst te staan.

Aanmelden

U kunt zich tot 2 weken voor de cursus aanmelden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving.

Voor vragen: secretariaat van het LSR via info@hetlsr.nl) of 030-293 76 64.

Delen op social media

Over de auteur