Het LSR

Sterk in medezeggenschap

    • Contrast
    • Layout
    • Tekstgrootte
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 04/02/2022
10:00 - 16:00

Categorieën


De basis van medezeggenschap kennen

U bent (pas) lid van de cliëntenraad en heeft behoefte aan het vergroten van informatie over medezeggenschap. Dan is de basiscursus echt iets voor u. In één dag krijgt u alle informatie over wetgeving en de werkzaamheden van de cliëntenraad. De cursus volgt u samen met andere leden van cliëntenraden, waardoor het mogelijk is om ervaringen en goede voorbeelden uit te wisselen.

Resultaat

Na afloop van de cursus:

  • Heeft u kennis van de inhoud van de nieuwe Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz 2018), die per 1 juli 2020 is ingegaan.
  • Weet u hoe u de wet kunt toe passen in de praktijk en wat er nodig is om goed samen te werken met de bestuurder/manager.
  • Heeft u tips en ideeën uitgewisseld over het contact met de achterban.

Onderdelen

Door middel van actieve oefeningen en casuïstiek uit de praktijk toetst u uw kennis over medezeggenschap en het werk van de cliëntenraad. Gedurende de dag vult u uw ‘rugzak’ met nieuwe informatie, ervaringen van anderen en tips hoe het ook kan.

Bedoeld voor

De basiscursus is bedoeld voor leden van de clientenraad en coaches in de gehandicaptenzorg.

Datum en tijd

Vrijdag 4 februari 2022. Indien de bijeenkomst fysiek kan doorgaan dan is deze van 10.00 uur tot 16.00 uur. Wanneer de bijeenkomst online doorgaat zal de duur korter zijn.

Locatie

De definitieve locatie is vanwege de coronamaatregelen nog niet bekend.
De cursus wordt of online aangeboden of op het kantoor van LSR, Australiëlaan 11 A (3e etage), 3526 AB Utrecht.

Kosten

€ 325,– p.p. voor leden; € 650,– p.p. voor niet-leden

Aantal deelnemers

Als de coronamaatregelen vóór de datum van deze cursus zijn versoepeld dan wordt de cursus aangeboden op onze Locatie in Utrecht en geldt het beleid dat door het RIVM is geadviseerd. Wij hanteren dan een maximum aantal deelnemers.

Mochten de maatregelen niet zijn versoepeld dan wordt de cursus online aangeboden en hanteren wij een maximum aantal van 12 deelnemers.

Aanmelden

Voor vragen: secretariaat van het LSR via info@hetlsr.nl) of 030-293 76 64.

Delen op social media

Over de auteur

Mis geen update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief